Komplet Danfoss Air Unit A2 ventilationspakke 175-210 kvm
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
Tilbud Pakke

Komplet Danfoss Air Unit A2 ventilationspakke 150-190 kvm

Vi har samlet en komplet ventilationspakke med produkter fra Danfoss' Air-serie. Pakken er velegnet til hustande på op til 190 KVM. For mere info se beskrivelsen nedenfor eller pakkens indhold under "Pakkens indhold".

I er også mere end velkommen til at sende en plantegning af jeres hus til info@lavvvs.dk - Så tegner vi en skitse og fremsender et tilbud, i henhold til denne. 

Eller udfyld vores kontaktformular her.

36.995,00 kr.
Inkl moms

Denne pakke indeholder

  • Lavvvs.dk bruger Quickpay og Nets til at håndtere betalinger. Det er sikkert og effektivt. Lavvvs.dk bruger Quickpay og Nets til at håndtere betalinger. Det er sikkert og effektivt.
  • Gratis levering på alle ordre over 2000 kr. Bestil inden 14:00, så sender vi dine varer samme dag. Gratis levering på alle ordre over 2000 kr. Bestil inden 14:00, så sender vi dine varer samme dag.
  • 14 dages fuld returret 14 dages fuld returret

Beskrivelse

- Danfoss Air Unit A2

Danfoss Air Unit A2 er et ventilationsanlæg med varmegevind, der installeres enten i loftsrum eller fyrrum, & har et design, der sikrer mindst muligt internt tab af tryk. Anlægget er ydermere isoleret således, at det er så energieffektivt & støjsvagt som muligt.

- Danfoss Vandlås

En kassettevandlås, der anvendes ved tilslutning til alle enheder i Danfoss Air-serien. Den har en ¾" forstærket slange mod enheden og  et ¾" gevind (omløber) mod afløbet. Farven er hvid RAL 9010, så den er egnet til vægmontering, og den kan benyttes til både a- og w-modeller. 

- Danfoss Air trådløs betjeningspanel

Air Dial er et trådløst betjeningspanel til Danfoss Air Units, der er brugervenlig, & kan monteres næsten hvor som helst, så der altid er nem adgang. Dette giver dig komplet kontrol over ventilationsanlægget. Netop fordi den er trådløs, behøver man hverken at bore i vægge eller trække ledninger. Panelet kommunikerer via Z-waves & bruger 4 x AAA batterier.

- Komplet rør- og fittingspakke

En skræddersyet løsning, der indeholder alle de nødvendige rør & fittings til installationen af dit ventilationsanlæg. For det specifikke indhold af pakken kan du klikke på "Komplet rør & -fittingspakke" nedenfor i "Pakkens indhold". Har du andre eller mere specifikke behov, er du velkommen til at kontakte os på tlf. nr.  53 53 50 39 eller sende os en mail på info@lavvvs.dk.

 

Vær opmærksom på, at denne pakke er baseret på et standard ét-plans hus med montering af anlæg og rørføring i eller på loftet. Alle vores komplette pakker er med faste installationer, ingen flex-rør, da de sænker luftgennemstrømningen. Husk at tilkøbe væggennemføringer eller taghætter til afkast og friskluftindtag.

Produktinformation

PAK210Danfoss
2000000060880

Andre kunder har også købt: