Komplet Nilan Comfort 300 Top F ventilationspakke 175-210 kvm
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
Pakke

Komplet Nilan Comfort 300 Top F ventilationspakke 175-210 kvm

Vi har samlet en komplet ventilationspakke med produkter fra Nilans Comfort-serie. Pakken er velegnet til hustande på op til 210 KVM. For mere info se beskrivelsen nedenfor eller pakkens indhold under "Pakkens indhold".

I er ogå mere end velkommen til at sende en plantegning af jeres hus til info@lavvvs.dk - Så tegner vi en skitse og fremsender et tilbud, i henhold til denne. 

27.995,00 kr.
Inkl moms

  • Lavvvs.dk bruger Quickpay og Nets til at håndtere betalinger. Det er sikkert og effektivt. Lavvvs.dk bruger Quickpay og Nets til at håndtere betalinger. Det er sikkert og effektivt.
  • Gratis levering på alle ordre over 1000 kr. Bestil inden 14:00, så sender vi dine varer samme dag. Gratis levering på alle ordre over 1000 kr. Bestil inden 14:00, så sender vi dine varer samme dag.
  • 14 dages fuld returret 14 dages fuld returret

Beskrivelse

- Nilan Comfort 300 Top F ventilationsanlæg

Comfort 300 Top er et højeffektivt ventilationsanlæg med varmegenvinding & komfort varme. Anlægget er designet, så det suger den varme, fugtige luft ud fra blandt andet køkken, badeværelse & bryggers, dermed fjernes støvpartikler, fugt og lugt fra boligen. Derudover anvendes energien fra udsugningsluften til opvarmning af indblæsningsluften.

- Nilan Comfort 300 installationssæt

Nilan Comfort 300 installationssæt inkluderer en vandlås, der sikrer, at kondensvandet hele tiden kan løbe frit fra anlægget, & vibrationsdæmpere, der sikrer imod støj fra anlægget.

- Rør- og fittingspakke

En skræddersyet løsning, der indeholder alle de nødvendige rør & fittings til installationen af dit ventilationsanlæg. For det specifikke indhold af pakken kan du klikke på "Komplet rør & -fittingspakke" nedenfor i "Pakkens indhold". Har du andre eller mere specifikke behov, er du velkommen til at kontakte os på tlf. nr.  53 53 50 39 eller sende os en mail på info@lavvvs.dk.

 

Vær opmærksom på, at denne pakke er baseret på et standard ét-plans hus med montering af anlæg og rørføring i eller på loftet. Alle vores komplette pakker er med faste installationer, ingen flex-rør, da de sænker luftgennemstrømningen. Husk at tilkøbe væggennemføringer eller taghætter til afkast og friskluftindtag.

Produktinformation

PAK300NILAN