Komplet Nilan Comfort 300LR ventilationspakke 175-210 kvm
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
Tilbud Pakke

Komplet Nilan Comfort 300LR ventilationspakke 150-190 kvm

Vi har samlet en komplet ventilationspakke med produkter fra Nilans Comfort-serie. Pakken er velegnet til hustande på op til 190 KVM. For mere info se beskrivelsen nedenfor eller pakkens indhold under "Pakkens indhold".

I er også mere end velkommen til at sende en plantegning af jeres hus til info@lavvvs.dk - Så tegner vi en skitse og fremsender et tilbud, i henhold til denne. 

Eller udfyld vores kontaktformular her.

33.995,00 kr.
Inkl moms

Denne pakke indeholder

  • Lavvvs.dk bruger Quickpay og Nets til at håndtere betalinger. Det er sikkert og effektivt. Lavvvs.dk bruger Quickpay og Nets til at håndtere betalinger. Det er sikkert og effektivt.
  • Gratis levering på alle ordre over 2000 kr. Bestil inden 14:00, så sender vi dine varer samme dag. Gratis levering på alle ordre over 2000 kr. Bestil inden 14:00, så sender vi dine varer samme dag.
  • 14 dages fuld returret 14 dages fuld returret

Beskrivelse

- Nilan Comfort 300 LR-ventilationsanlæg

Nilan Comfort 300LR er et højeffektivt ventilationsanlæg, der omdanner energien fra udsugningsluften til opvarmning af indblæsningsluften. Ydermere suger anlægget den varme, fugtige luft ud fra køkkener, badeværelser & bryggers, og dermed fjerner det støvpartikler, lugt & fugt fra din bolig. Anlægget er beregnet til at blive monteret i luftsrum. Nilan Comfort 300LR er er perfekt til dig, der ønsker et behageligt & sundt indeklima.

- Nilan Comfort 300 installationssæt

Nilan Comfort 300 installationssæt inkluderer en vandlås, der sikrer, at kondensvandet hele tiden kan løbe frit fra anlægget, & vibrationsdæmpere, der sikrer imod støj fra anlægget.

- Rør- og fittingspakke

En skræddersyet løsning, der indeholder alle de nødvendige rør & fittings til installationen af dit ventilationsanlæg. For det specifikke indhold af pakken kan du klikke på "Komplet rør & -fittingspakke" nedenfor i "Pakkens indhold". Har du andre eller mere specifikke behov, er du velkommen til at kontakte os på tlf. nr.  53 53 50 39 eller sende os en mail på info@lavvvs.dk.

 

Vær opmærksom på, at denne pakke er baseret på et standard ét-plans hus med montering af anlæg og rørføring i eller på loftet. Alle vores komplette pakker er med faste installationer, ingen flex-rør, da de sænker luftgennemstrømningen. Husk at tilkøbe væggennemføringer eller taghætter til afkast og friskluftindtag.

Produktinformation

PAK210Nilan
2000000060873

Relateret blogindlæg