Komplet Nilan Comfort 300LR ventilationspakke 175-210 kvm
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
Tilbud Pakke

Komplet Nilan Comfort 300LR ventilationspakke 175-210 kvm

Vi har samlet en komplet ventilationspakke med produkter fra Nilans Comfort-serie. Pakken er velegnet til hustande på op til 210 KVM. For mere info se beskrivelsen nedenfor eller pakkens indhold under "Pakkens indhold".

I er ogå mere end velkommen til at sende en plantegning af jeres hus til info@lavvvs.dk - Så tegner vi en skitse og fremsender et tilbud, i henhold til denne. 

27.495,00 kr.
Inkl moms

 

Lavvvs.dk bruger Quickpay og Nets til at håndtere betalinger. Det er sikkert og effektivt.

 

Gratis levering på alle ordre over 1000 kr. Bestil inden 14:00, så sender vi dine varer samme dag.

 

14 dages fuld returret

Beskrivelse

- Nilan Comfort 300 LR-ventilationsanlæg

Nilan Comfort 300LR er et højeffektivt ventilationsanlæg, der omdanner energien fra udsugningsluften til opvarmning af indblæsningsluften. Ydermere suger anlægget den varme, fugtige luft ud fra køkkener, badeværelser & bryggers, og dermed fjerner det støvpartikler, lugt & fugt fra din bolig. Anlægget er beregnet til at blive monteret i luftsrum. Nilan Comfort 300LR er er perfekt til dig, der ønsker et behageligt & sundt indeklima.

- Nilan Comfort 300 installationssæt

Nilan Comfort 300 installationssæt inkluderer en vandlås, der sikrer, at kondensvandet hele tiden kan løbe frit fra anlægget, & vibrationsdæmpere, der sikrer imod støj fra anlægget.

- Rør- og fittingspakke

En skræddersyet løsning, der indeholder alle de nødvendige rør & fittings til installationen af dit ventilationsanlæg. For det specifikke indhold af pakken kan du klikke på "Komplet rør & -fittingspakke" nedenfor i "Pakkens indhold". Har du andre eller mere specifikke behov, er du velkommen til at kontakte os på tlf. nr.  53 53 50 39 eller sende os en mail på info@lavvvs.dk.

 

Vær opmærksom på, at denne pakke er baseret på et standard ét-plans hus med montering af anlæg og rørføring i eller på loftet. Alle vores komplette pakker er med faste installationer, ingen flex-rør, da de sænker luftgennemstrømningen. Husk at tilkøbe væggennemføringer eller taghætter til afkast og friskluftindtag.

Produktinformation

PAK210Nilan