Lindab Rainline SSVH rørholder til træ & mur - 75 mm
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Lindab Rainline SSVU rørholder til træ & mur - 75 mm

Lindab Rainline SSVU rørholder til træ & mur - 75 mm.

34,95 kr.
Inkl moms

  • Lavvvs.dk bruger Quickpay og Nets til at håndtere betalinger. Det er sikkert og effektivt. Lavvvs.dk bruger Quickpay og Nets til at håndtere betalinger. Det er sikkert og effektivt.
  • Gratis levering på alle ordre over 1000 kr. Bestil inden 14:00, så sender vi dine varer samme dag. Gratis levering på alle ordre over 1000 kr. Bestil inden 14:00, så sender vi dine varer samme dag.
  • 14 dages fuld returret 14 dages fuld returret

Beskrivelse

Rørholderen er konstrueret af de mest holdbare materialer, der findes på markedet, & designet til at udgøre en effektiv & elegant finish på dit hus. Den er med sit unikke klik-system nem at montere & man skal ikke bruge hverken lim, lodninger eller specialværktøj.

Lindab produkter er ydermere konstrueret til at bevare både form & finish i mange år, da det er produceret af varmgalvaniseret & koldvalset stål. Derudover er overfladebelægningen påført stålpladen i en 3-lags, dobbeltsidet opbygning med et passiviseringslag, en HBP topcoat, der kombinerer de bedste egenskaber  fra andre overfladetyper. Dette gør den stærkere & hårdere, & så er den fremstillet uden PVC.

Produktinformation

276496375
Produktinformation
Type
Rørholder & bæringer
Dimension MM
75 MM