Om - Lavvvs.dk

LAVVVS.DK
– god kvalitet & lave priser til lav det selv-vvs’erne

Vi vil være det foretrukne webshop for danske lav det selv-vvs’ere, når det handler om indeklima og varme. Det gør vi ved at satse benhård på god kvalitet til lave priser samt hurtig levering i hele landet.

Lav pris og god kvalitet kan sagtens hænge sammen. Det har nemlig været vores forretningsmodel siden 2016. Vi køber vores egne LV-produkter i store partier direkte fra nogle af de bedste producenter i verden. Du slipper for det fordyrende mellemled og handler desuden hos en virksomhed, der fokuserer på at holde omkostningerne så lave som muligt.

Det vil sige, at vores salgspriser ikke er påvirket af høje huslejeudgifter, dyre it-systemer, ineffektive arbejdsgange eller lignende. Det, synes vi, er almindelig sund fornuft.

Grøn fornuft
Den sunde fornuft afspejler sig i vores lave priser på alt inden for ventilation, fittings, rør og varme, som er vores niche. Vi arbejder imidlertid også med grøn fornuft. Det betyder bl.a. …

  • At vi hjælper vores kunder med at skaffe de bedste produkter – god kvalitet holder bare længere
  • At vi er først med den nyeste teknologier, som efterlader det mindste CO2-aftryk
  • At vi anvender bæredygtige materialer, hvor det er muligt – fx brugt IT, brugte kontormøbler m.m.
  • At vi genanvender alt, vi kan – så længe det er forsvarligt – fx emballage
  • At vi screener vores leverandører, inden vi opstarter et samarbejde.

Når du handler hos Lavvvs.dk, handler du således hos en virksomhed, hvor ansvarlighed og god forretning går hånd i hånd.

100 % frihed til at vælge de rette leverandører
Ud over de produkter, som vi køber direkte hos producenterne, har vi adgang til alle de kendte danske og udenlandske brands med dag til dag-levering.

Det har vi, fordi vi er 100 % uafhængig af vores leverandører. Det betyder, at vi har frihed til selv at vælge, hvor vi køber hvad. Derfor kan Lavvvs.dk altid få de bedste priser og leveringstider. Samtidig undgår vi voldsomme prisstigninger og flaskehalse i forhold til levering af varer.

Lavvvs.dk ApS er stiftet i 2016 af Jakob Bang med henblik på salg af vvs og ventilation til skarpe priser.