Luft til vand varmepumpe

AVDO 3/4 muffe-nippel ligeløbende 0,05-0,50 bar. tilslutning Rp 3/4 - R 3/4
995,00 kr.
(inkl. moms)
Produkter tilgængelige til ordrer
AVDO er en selvvirkende regulator til varmeanlæg med for eksempel lette gaskedler. Afhængig af anlægstype anvendes AVDO enten til at opretholde min. gennemstrømning i kedlen eller til differenstryksregulering i anlægget. AVDO leveres som samlet regulator med ventilhus med indvendigt muffegevind, indvendigt muffegevind/nippel eller udvendigt gevind til klemringstilslutning.
Panasonic alt i en vvb, 200 liter, styring, pumpe m.m. 400V AC 9 til 16 kW
36.250,00 kr.
(inkl. moms)
Produkter tilgængelige til ordrer
Aquarea All in One tilhører den nye generation af Panasonic-varmepumper til opvarmning, køling og varmt brugsvand. Den nye serie integrerer intelligent den bedste Hydrokit-teknologi med en førsteklasses beholder i rustfrit stål, som også dækkes af en 10 års garanti. På denne måde kombinerer Panasonic det bedste produktdesign med en høj ydeevne og opnår en markedsledende COP-klassifikation.
Panasonic Aquarea All in one T-CAP 16 kW luft/vand varmepumpe
68.995,00 kr.
(inkl. moms)
Produkter tilgængelige til ordrer
PANASONIC AUAAREA ALL IN ONE T-CAP LUFT TIL VAND VARMEPUMPE 16 KW Den nye luft/vand varmepumpe Aquaera serie fra Panansonic er integreret med den bedste Hydrokit-teknologi med en førsteklasses beholder i rustfri stål, som leveres med 10 års garanti. På denne model kombineres den bedste produktdesign med en høj ydeenve og derved opnår en markedsledende COP-klassefikation.