Danfoss FHM-C1 kompaktshunt
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Danfoss FHM-C1 kompaktshunt

Kompakt gulvvarmeshunt FHM-C1 til regulering af flow og fremløbstemperatur i vandbårne gulvvarmesystemer.

3.100,00 kr.
Inkl moms
  • Lavvvs.dk bruger Quickpay og Nets til at håndtere betalinger. Det er sikkert og effektivt. Lavvvs.dk bruger Quickpay og Nets til at håndtere betalinger. Det er sikkert og effektivt.
  • Gratis levering på alle ordre over 1000 kr. Bestil inden 14:00, så sender vi dine varer samme dag. Gratis levering på alle ordre over 1000 kr. Bestil inden 14:00, så sender vi dine varer samme dag.
  • 14 dages fuld returret 14 dages fuld returret

Beskrivelse

Den kompakte gulvvarmeshunt fra Danfoss anvendes til regulering af flow og fremløbstemperatur i vandbårne gulvvarmesystemer. Monteret med Grundfos UPM3 AUTO L 15-70 (15kw) pumpe. Det kompakte, fleksible design muliggør montage af blandeshunten direkte på fordeleren fra både venstre og højre side, med primær rørtilslutning fra siden eller nedefra Det selvvirkende termostatiske element anvendes til at regulere fremløbstemperaturen. Regulatoren sikrer, at den ønskede fremløbstemperatur til gulvvarmesystemet altid holdes konstant. En sikkerhedstermostat (tilbehør) beskytter gulvet mod for høje temperaturer. En indbygget kontraventil sikrer korrekt flowretning. Der er placeret en udluftningsventil og et termometer i toppen af shunten. FHM-C1 er udstyret med lavenergipumpe med variabel hastighed (Grundfos UPM3). FHM-C1-gulvvarmeshunter kan monteres direkte på fordelersystemet fra Danfoss uden brug af specialværktøj. Når du bruger gulvvarmestyringer fra Danfoss, får du opfyldt alle dine forventninger til et professionelt gulvvarmesystem.

Produktinformation

466227111