Komplet Nilan Comfort 300LR ventilationspakke 175-210 kvm
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
TilbudPakke

Komplet Nilan Comfort 300LR ventilationspakke 200 kvm

Vi har samlet en komplet ventilationspakke med produkter fra Nilans Comfort-serie. Pakken er velegnet til hustande på op til 200 KVM. For mere info se beskrivelsen nedenfor eller pakkens indhold under "Pakkens indhold".

Til alle vores pakker tilbyder vi en vejledende montage tegning.

Har du spørgsmål kan du udfylde vores kontaktformular her.

29.500,00 kr. Inkl moms

I stedet for 30.885,00 kr.

new_releases På lager

      
Pricerunner købsgaranti                   
Lavvvs.dk bruger Quickpay og Nets til at håndtere betalinger. Det er sikkert og effektivt.
Gratis levering på alle pakke ordre over 2000 kr.
14 dages fuld returret
Beskrivelse

- Nilan Comfort 300 LR-ventilationsanlæg

Nilan Comfort 300LR er et højeffektivt ventilationsanlæg, der omdanner energien fra udsugningsluften til opvarmning af indblæsningsluften. Ydermere suger anlægget den varme, fugtige luft ud fra køkkener, badeværelser & bryggers, og dermed fjerner det støvpartikler, lugt & fugt fra din bolig. Anlægget er beregnet til at blive monteret i luftsrum. Nilan Comfort 300LR er er perfekt til dig, der ønsker et behageligt & sundt indeklima.

- Nilan Comfort 300 installationssæt

Nilan Comfort 300 installationssæt inkluderer en vandlås, der sikrer, at kondensvandet hele tiden kan løbe frit fra anlægget, & vibrationsdæmpere, der sikrer imod støj fra anlægget.

- Rør- og fittingspakke

En skræddersyet løsning, der indeholder alle de nødvendige rør & fittings til installationen af dit ventilationsanlæg. For det specifikke indhold af pakken kan du klikke på "Komplet rør & -fittingspakke" nedenfor i "Pakkens indhold". Har du andre eller mere specifikke behov, er du velkommen til at kontakte os på tlf. nr.  53 53 50 39 eller sende os en mail på info@lavvvs.dk.

Vær opmærksom på, at denne pakke er baseret på et standard ét-plans hus med montering af anlæg og rørføring i eller på loftet. Husk at tilkøbe taghætter hvis rørene ikke skal føres ud gennem gavl, samt kondens isolering til afkast og indtag.

Produktinformation
NILAN
PAK210Nilan
100000060872
2000000060873
Tilbehør

Relateret blogindlæg